Zakaj obožujem svetle lake za nohte? by @Ajdas

Vsi, ki me dobro poznajo vedo, da prisegam na zemeljske odtenke senčil na vekah, nekoliko bolj zagorel videz s pomočjo bronzerja, »nude« ustnice in svetle lake za nohte. Prav svetli laki za nohte so namreč po mojem mnenju najbolj hvaležni. Po vrh pa so tudi izjemno trendi.

3 svetli odtenki L'Oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile lakov za nohte, s katerimi sem dobesedno obsedena nosijo oznake 112, 114 in 220. Bel lak za nohte morda spominja na čase, ko smo si v osnovni šoli barvali nohte z »edigsom«, packarije se še danes v živo spominjam. 112 Blanc de Lune je za moje pojme najboljši bel lak na tržišču.

Težava pri le-teh je običajno ta, da je nanos ekstremno težak, pogosto se opazijo črte oziroma sledovi čopiča, vse prepogosto pa je bel lak enostavno premalo prekriven, torej preredek. L'Orealov 112 je pravo nasprotje, za moj okus perfekcija v obliki belega obarvanja nohtov. Nanos je enostaven zahvaljujoč super teksturi, ki je verjetno tako dobro mazljiva prav zaradi olj, ki jih lak vsebuje. Za popolno prekrivnost sicer še vedno potrebuje dva sloja. Za tiste, ki si želite nekoliko več obarvanosti, bo idealna izbira odtenek 114 Nude Demoiselle, moj najljubši iz kolekcije.

Gre za svetlo roza odtenek, ki je popolna izbira za resnično vse priložnosti. Še za nekaj roza pridiha več, pa je tu 220 Dimanche Apres-Midi. Prav vsi trije se na nohtih obnesejo odlično, se enostavno nanašajo in se ponašajo z dobro obstojnostjo. Enostavno se kombinirajo tudi med seboj, bela pa je idealna barva za različne poslikave. In ja, da ne pozabim – prav vsi čudovito, subtilno dišijo!

3 razlogi, zakaj svetel lak za nohte potrebuješ, so naslednji:

  • svetli odtenki se najlažje kombinirajo s kakršnimikoli oblačili in katerimkoli makeupom: primerni so za vse priložnosti, tudi poroke, ali pa za v službo, šolo oziroma obisk predavanj;
  • s svetlo roza obarvanimi nohti boste podprli gibanje in akcijo »rožnati oktober«, torej vse, ki se borijo z rakom dojke;
  • svetlemu laku za nohte je oproščena tudi kakšna napaka: običajno se nekoliko grši nanos ali pa odkrušen delček manj opazi, saj je tudi konica vaših nohtov svetla, vaša manikura bo torej držala vsaj en dan dlje.

 Priberi tudi o: Adijo klasična šminka: pozdravljen ombre by @Ajdas

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile

Registrirajte se / Prijavite se