Zasij z make upom na najstrašnejšo noč čarovnic

Noč čarovnic ali Haloween po tradiciji praznujejo v Združenih državah Amerike, Avstraliji, Kanadi in na Novi Zelandiji, a postaja vse bolj priljubljena tudi pri nas in ljudje se prav radi našemijo v vampirje in čarovnice. Poleg potrpljenja in mirne roke potrebuješ še kanček domišljije. Tipični barvi noči čarovnic sta oranžna in črna; prva je povezana z bučami, druga pa s strahom, a ko govorimo o make upu za ta večer, meje ne obstajajo. 


Mnoga dekleta želijo ohraniti določeno dozo seksapila in privlačnosti, zato je ena najbolj priljubljenih mask t. i. polovična lobanja.

Za ta make up videz je tipično, da je na polovici obraza narisana lobanja, druga pa se ponaša z elegantnim make upom, pri katerem izstopata priljubljena rdeča šminka in zadimljeno oko, izrazito poudarjeno s črnim svinčnikom za oči. 


Poleg polovične lobanje se lahko našemiš tudi v popart dekle. Videz dekleta, ki joče, je povsem enostavno doseči. Zato je to eden od lažjih načinov. Značilne so tudi rdeče pike po obrazu, ki predstavljajo ošpice. 


Še ena kombinacija seksapila in strašljivega je zombi dekle.

Make up je malce začinjen krvjo, ki teče po licu navzdol, neizogibna pa sta tudi temno rdeča šminka in mačji pogled. Le pokaži svojo strašljivo plat!

Priberi tudi o: Newyorški teden mode: prihodnje leto bomo raziskali prav vse odtenke modre!

Registrirajte se / Prijavite se