Zoë Kravitz je postala nova ambasadorka dišave Black Opium znamke Ysl Beauté

Dišava Black Opium krši vsa pravila. Je drzna in drugačna. Nosijo jo sorodne duše svobodnega duha. In zdaj ima novo globalno predstavnico. Skrivnostno in karizmatično žensko z magnetno privlačnostjo, ki se ne boji povedati svojega mnenja in ki je v svet znamke YSL že vnesla svoj sproščeni slog in lepoto.

Black Opium, spoznaj Zoë Kravitz. Zoë Kravitz, spoznaj Black Opium.

YSL Beauté ponosno predstavlja Zoë Kravitz, novo globalno ambasadorko za ličila in nov mednarodni zaščitni obraz ter predstavnico kultne dišave Black Opium.

zoe kravitz

Odvisni od black opiuma, odvisni od Zoë

Zoë Kravitz inovativno, naravno kul in z edinstvenim slogom uteleša transgresivne, drzne značilnosti dišave Black Opium, ki se jim ni mogoče upreti. Nič čudnega, da ji sledi vse več sledilcev in da se njena baza, ki trenutno šteje 3,4 milijona oboževalcev, povečuje iz dneva v dan. Zoë bo kot ambasadorka dišave najprej nastopila v novi, zapomnljivi kampanji, ki bo nedvomno pritegnila nove in navdušila stare oboževalce.

Močna in drugačna – ustvarjalka svoje usode

Zoëjin nov film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald prihaja na platna 16. novembra, glede na številne pohvale, ki jih je prejela ob prvi svoji pojavitvi na zaslonih, posebej pohvalo časopisa Variety, ki jo je opisal kot eno od igralk, ki je vredna pozornosti, je videti, da lahko tudi tokrat pričakuje uspeh. Najbolj jo poznamo po očarljivi vlogi v HBO-jevi uspešnici Majhne laži, miniseriji, s katero je osvojila občinstvo po celem svetu, vodilni svetovni časopisi pa sicer hvalijo tudi njen naravni občutek za slog in sposobnost, da z videzom izrazi svojo močno osebnost.

Ker je pri izbiri vlog zelo drzna in ukrade pozornost, takoj ko se pojavi na zaslonu ali odru, je popolna izbira za ambasadorko čutne dišave, ki se ji ni mogoče upreti in ki znova podira vse meje ter nas še naprej zapeljuje. Ustvarjalka sloga, tako kot dišava Black Opium, uteleša glamur in sodobnost, ki odražata njeno posebnost, samozavest in umetniški duh. Je resnična umetnica, ki v svet drzne in čutne dišave, ki se ji ni mogoče upreti, vnaša novo energijo.

»Zelo sem vznemirjena zaradi vloge nove ambasadorke te prečudovite in drzne kultne dišave.« Black Opium je sodobna legenda in v čast mi je, da lahko njeno moč prenesem celotnemu svetu. Uživam v delu s tem brezčasnim podjetjem in se veselim novih podvigov.«  ZOË KRAVITZ

Se lahko uprete Black Opiumu?

Novo poglavje se odvija v urbanem okolju nekje v Aziji, ki najboljše oriše avanturističen in drzen duh dišave Black Opium. V novi kampanji, ki jo je posnel fotograf in režiser Jonas Lindstroem, Zoëjin edinstven in drzen slog, fantovska frizura in pogled, ki žari, odražajo energijo in skrivnostnost, ki vas bosta očarali, takoj ko se pojavi na zaslonu. Scena se odvija na strehah sredi noči, v kateri njena lepota žari in očara. Ekipa mladih, drznih lepotic uteleša novo generacijo oboževalk dišave Black Opium, ki so njene najboljše promotorke. Zoë se drzno poigrava s svojim šarmom, ki se mu ni mogoče upreti, njena naravnanost pa nas osvoji prav tako kot Black Opium Click & Go. Z neverjetno vizualno kampanjo v digitalni in tiskani obliki, ki jo je ustvaril londonski fotograf Tyrone LeBon, nova zgodba povzroča adrenalinsko odvisnost in kipi od življenjske energije ter zahvaljujoč Zoëjini čarobni lepoti in sproščeni naravnanosti predstavlja nadaljevanje zgodbe o dišavi Black Opium.

Predstavitev nove globalne kampanje za Black Opium z Zoë Kravitz v glavni vlogi se načrtuje za 18. avgust.

Preberi še: ZOË KRAVITZ - NOVA GLOBALNA AMBASADORKA ZA YSL BEAUTÉA LIČILA

Povezane teme: Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naliči se tako, da bodo tvoji zobje videti bolj beli, kot so!

Hrana, ki jo jemo, kava, kajenje, genetika … Obstaja mnogo razlogov, zaradi katerih naši zobje potemnijo in spreminjajo barvo...