ZOË KRAVITZ - NOVA GLOBALNA AMBASADORKA ZA YSL BEAUTÉA LIČILA

Od trenutka, ko je debitirala na malih zaslonih, jo je časopis Variety večkrat omenil kot eno izmed najbolj perspektivnih igralk.

Njena igralska izvedba v nanizanki „Velike male laži“ televizijskega programa HBO navdušuje številno publiko po vsem svetu. Je zvezda, katere čas šele prihaja, saj v trenutku, ko se prikaže na malih zaslonih, pritegne pozornost.

Ikona stila

Najbolj znani svetovni modni časopisi jo redno omenjajo kot osebo s prirojenim občutkom za slog in jo enostavno obožujejo, saj krši modna pravila in s svojim načinom oblačenja izraža svojo osebnost.  

Zaradi neobremenjenega sloga prežetega s kančkom modernega glamurja si je pridobila številne oboževalce, ki redno spremljajo ve njene objave na Instagramu.

Zoe je avtentična umetnica, ki v vsakem segmentu življenja pogumno in samozavestno izraža svoje pravo jaz.

Izvor navdiha

YSL Beauté je izjemno ponosen, ker lahko mladi igralki in glasbenici izreče dobrodošlico v družino YSL-jevih globalnih ambasadork za ličila.

Kot YSL-jeva muza je Zoë že od prej prisotna na ameriških družbenih mrežah, kjer objavlja fotografije z ličili in nasveti o slogu za aktivne mlade ženske.

Sodeluje tudi pri projektu YSL Beautéa Before the Light, ki predstavlja neznane talentirane glasbenike in glasbenice iz vseh koncev sveta. Zoë jim pomaga, da zasijejo na odru in izrazijo svojo osebnost s pomočjo čarobne moči ličil.

Promotivne aktivnosti v povezavi s Tatouage Couture, eno izmed prvih inovativnih kampanj z Zoë v glavni vlogi, se bodo začele naslednje leto. Je oseba, ki popolno uteleša inovativnost in uporništvo vodje sloga, hiše YSL.

„YSL Beauté je eden izmed mojih najljubših blagovnih znamk. Njegov stik sofisticiranega  šika in 'surovih' elementov mi omogočajo čudovito svobodo, da se izražam skozi modo in lepoto. Od vedno me je spominjal na sproščeno avtentičnost, prežeto s pogumno močjo in neustrašnostjo. Sem zelo vesela zaradi sodelovanja s to legendarno modno in kozmetično hišo“. ZOË KRAVITZ

Preberi več: YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM

Povezane teme: make up , Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako ustvariti Foxy eye look v samo 3 minutah

Sledi naslednjim korakom za ustvarjanje »foxy eye« stila s pomočjo ene same palete senčil za veke in maskare....