Trije razlogi, zakaj so to sezono obvezni nude laki za nohte

Ujemajo se z vsako poltjo


Barva, ki jo imenujemo nude ali kožnata, zajema širok spekter odtenkov. In ti odtenki niso le lepi, ampak tudi poskrbijo, da se tvoja manikira dlje obdrži.

Lahko jih nosiš vse leto


S popolno gotovostjo lahko rečemo, da vsak sezonski trend barv zajema vsaj en nude odtenek. Zima, pomlad, poletje ali jesen - nude je vedno v trendu. To pomeni, da ti ni treba vsako sezono zapraviti gore denarja za nove nude odtenke. Moraš le najti nekaj odtenkov, ki ti ustrezajo, potem pa imaš mir.

Dopolnjujejo vsak videz


Neonski odtenki imajo točno določen čas in mesto. Ravno nasprotno pa velja za odtenke, ki se ujemajo z "obleko", v kateri si prišla na svet. Ni važno, kam greš, na delo ali na poroko, nude nohti se bodo ujeli z vsako priložnostjo, saj niso le videti lepi ob vsem, kar oblečeš, ampak poskrbijo tudi, da so tvoji videti čisti in zdravi. Poigraj se z različnimi teksturami in dizajni! Preizkusi sijoč ali mat nude odtenek ali pa si privošči šik manikiro z bleščicami.

Možnosti je nešteto.

Priberi tudi o: Kako pravilno nanesti lak za nohte v 4 korakih

Za ta videz priporočamo

  • Coconut Cove by Essie

  • Allure by Essie

Povezane teme: make up , slog, nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...