Triki za najhitrejšo manikiro vseh časov

Pred kratkim smo odkrili recept, kako bo hitra manikura še hitrejša. Si z nami?

Korak #1:

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Vse je odvisno od lepe oblike. Tudi kadar hitiš, ne smeš pozabiti na obliko nohtov, že minutka s pilico v rokah dela čudeže. »Ni važno kaj, če bo oblika tvojih nothov lepa, bodo tudi ti videti lepi,« so prepričani strokovnjaki. Najprej poseži po ščipalcu, če moraš slučajno prilagoditi dolžino nohtov, potem pa jih s pilico rahlo oblikuj. Potem obhnohtno kožico narahlo potisni z nohta.

Korak #2:

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Podlak, ki zaščiti tvoje nohte in poskrbi za večjo obstojnost, je dobrodošel spremljevalec manikire, če pa slučajno nimaš časa, uporabi takšnega, ki se hitro suši ali pa poseži kar po hitro sušečem nadlaku. Lake nanašaj v tankih slojih, ki se hitro sušijo. Med barvami izberi lahkotne, ne pa temnih, pri katerih so napake še toliko bolj vidne. Najbolj uporabni so laki z bleščicami, ki se sušijo dosti hitreje, poleg tega pa so tudi napake dosti manj vidne.

Korak #3:

Počisti robove, vendar počakaj, da se lak v celoti posuši. Če namreč po nesrečnem slučaju zadaneš noht, se ta ne bo zapacal, če bo popolnoma suh. Pred odhodom na nohte nanesi še nekaj olja in ga vmasiraj v obnohtno kožico. Voila!

Preberi še: Neobičajni triki za nohte

Za ta videz priporočamo

  • Essie Base Coat First Base

  • Essie Toap Coat Let It Shine

  • Essie Sil Vous Play

Povezane teme: laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Nasveti za zimsko manikuro

Preberi si, kako lahko nohte tudi v zimskih mesecih enostavno zaščitiš pred mrazom, ponujamo pa ti tudi nekaj manikur, ki so nam v teh dneh še posebej...