Konturiranje ni več skrivnost: 3 zvijače za popoln videz [VIDEO]

Kar mnoga dekleta pozabljajo, pa je dejstvo, da konturiranje obraza ni plastična operacija, ki bi izbrisala vse tvoje pomanjkljivosti, lahko pa jih vizualno skrije in izpostavi tisto, kar zares želiš pokazati. Več bronzerja torej ne bo odstranilo tvojih pomanjkljivosti, temveč bo ustvarilo nepravilne linije, ki bodo samo še bolj pritegovale pozornost.

Za začetnice, ki imajo skromen proračun za ličila, je najboljša naložba duo bronzer oziroma bronzer s svetlejšim in temnejšim delom, ki je idealen za mastno kožo, ali duo stik za konturiranje, namenjen normalni in suhi koži.

Paleta odtenkov za konturiranje obraza je zelo široka, njihova uporaba pa je odvisna od letnega časa in priložnosti. Vendar pa znane dame pogosto uporabljajo naslednje zvijače:

1. Naraven videz

 

Get this gorgeous blushing eye look with two fan favorites: the new #pushupangel mascara and #blushednudes eyeshadow palette.

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on


Naravno in brezhibno polt lahko dosežeš s popolno podlago in nežnim bronzerjem, ki je le za odtenek temnejši od tvojega obraza. S takšnim konturiranjem dosežeš učinek naravnih senc.

2. Elegantno in s pravo mero

 

All in the eyes. @lexiconofstyle wears #mastercurvy liner for a dramatic winged eye and #spidermascara. #mnyitlook #mnyliner

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on


Svečane priložnosti zahtevajo popolno in brezhibno polt, pa tudi nekoliko opaznejši make up, zato lahko v tej različici uporabiš malce močnejši osvetljevalec, ki bo tvoji polti dal bleščeč in svež videz. Z malo maskare in črtala za oči si pripravljena, da zablestiš v polnem sijaju.

3. Glamurozen videz z rdeče preproge


Posebne priložnosti zahtevajo tudi poseben make up. V takšnem primeru je dovoljeno nanesti več bronzerja, kot se ga uporabi sicer. Vendar pa moraš linije med osvetljevalcem in bronzerjem dobro zabrisati, da tvoj videz ne bo nenaraven in preveč vpadljiv. K takšnemu konturiranju spada seveda tudi močnejši make up. Potrudi se, da boš dobro poudarila oči, medtem ko je izbira rdečila za ustnice odvisna od tvoje garderobe. In kar je najboljše – glamurozen videz dovoljuje eksperimentiranje z barvami in teksturami. Prepusti se in uživaj!

Priberi tudi o: Sculpting tehnike by @Ajdas

Za ta videz priporočamo

  • Infallible Sculpt by L'Oreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se