Maybelline the Colossal Big Shot Volum’ Express maskara GIVEAWAY by Ajda Sitar (VIDEO)

Sama sem komaj čakala, da jo dobim v roke in dodobra testiram. Na prvi pogled sicer ni delovala nič kaj posebno (razen nekoliko drugačnega notranjega dela ročaja), me je pa zato že od prvem nanosu šokirala. Dovolj je bil namreč en sam nanos in moje trepalnice so imele super volumen!

Verjetno je dober rezultat pripisati ravno prav gostim, dolgim in debelim ščetinam, dobro oblikovani krtački in formuli, ki ni premokra niti presuha. Že ob enem samem nanosu trepalnice izgledajo čudovito, mogoč pa je tudi večkratni nanos, ki naredi res mega volumen – in to brez da bi se trepalnice zlepile. Plus dam maskari tudi to, da se ne razmazuje, ne drobi in moje trepalnice lepo privzdigne. Dober volumen brez zlepljenega videza, podaljšanje in enostavna uporaba uvrščajo Maybelline The Colossal Big Shot maskaro v sam vrh.

Več o maskari Maybelline The Colossal Big Shot lahko izveste še v YouTube videu. Za vas smo pripravili tudi nagradno igro, dve novosti Maybelline bomo namreč podelili zastonj!

Sodelujete tako, da pod videom na YouTube kanalu pustite kreativen komentar. Komentarje pišite do 8.6.2017.

Preberi še: Konec lepotnih napak z maskaro

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

Povezane teme: maskara, Ajda Sitar

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Dva izdelka za ličenje oči, ki ju moraš vselej imeti pri sebi

Če bi morala imenovati dva izdelka, ki ju preprosto moraš imeti v torbici, bi izbrala puder, maskaro, bronzer, ali kaj drugega...