Najbolj divji pomladni make-up trend by Ajda Sitar (VIDEO)

Sama prav vsako pomlad iz omare privlečem pomladne, pastelne odtenke lakov za nohte, prav tako pa se trudim nekaj svežine pripeljati tudi v mojo make-up rutino. Namesto klasičnih rjavih in sivih tonov raje posežem po rožnatih odtenkih. Prav roza pa je poleg oranžne letos ključna trendi barva tako pri senčilih, kot tudi na licih.

Namesto senčil za veke uporabite kar rdečilo

Najbolj-divji-pomladni-make-up-trend-by-Ajda-Sitar-VIDEO

Senčila za veke v rožnatih in oranžnih odtenkih je včasih težko najti. Včasih pa enostavno nismo prepričani, ali jih res potrebujemo oziroma ali jih bomo resnično uporabljali toliko, da lahko opravičimo nakup še ene palete. Sama tukaj uporabljam »trik« in namesto senčil za veke enostavno uporabim rdečilo. Prav letos je velik trend monokromatsko obarvano oko, zato po celotni veki nanesem izbran odtenek, le kotičke oči nekoliko osvetlim s svetlejšim senčilom.

Na licih ustvarite ombre efekt

Najbolj-divji-pomladni-make-up-trend-by-Ajda-Sitar-VIDEO

Ombre se je iz las, nohtov in ustnic preselil še na lica. Ustvarite ga tako, da izberete dva različna odtenka rdečila, enega nanesete na sprednji del lica, drugega (temnejšega) nekoliko zadaj. Odtenka ne potrebujeta biti iz iste barvne družine, celo boljše je, če nista! Izberite na primer roza in oranžkasto rdečilo in se poigrajte z ombre efektom. Vaš videz bo bolj drzen, če nanesete rdečila nekoliko več. Enega izmed odtenkov na licih pa poskusite barvno ujeti s senčili ali šminko. Idealni ta takšno make-up eksperimentiranje sta paletki rdečil L'Oreal Paris Infaillible Blush Paint v odtenku Ambers in Pinks. Ambers sem uporabila v YouTube videu, Pinks pa v fotografijah iz današanje objave.

Preberi več: Najboljši spomladanski odtenki rdečil za leto 2017

Povezane teme: oči , ustnice, trend , Ajda Sitar, rdečilo

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lash Paradise maskara z novo formulo

Nekoč smo morali nanašati več plasti maskare, da bi dosegli želeni učinek, vendar vse to ni več potrebno...