Nova trilogija radosti Giorgio Armani: voda, zrak, sonce

Moči narave, ki prežema vonj ACQUA di Gioia, se zdaj pridružujeta sreča, ki jo prinaša sonce – SUN di Gioia, in vznemirljiva energija zraka – AIR di Gioia. Obraz kampanje, ki so jo snemali v nedotaknjenih predelih sveta, pa je naravna lepotica Barbara Palvin.

Vse se je začelo z izvirnim vonjem ACQUA di Gioia. Prvotnemu parfumu se zdaj pridružujeta dve novi čustvi, dva nova trenutka sreče po navdihu narave: AIR di Gioia in SUN di Gioia. 

Dva elementa, zrak in sonce, sta združila moči z vodo.

V celoti naslanjajoč se na naravo ter njeno moč in lepoto, je nastala ta dišeča trilogija radosti, ne čudi pa tudi, da je bila za obraz kampanje izbrana prelepa modrooka manekenka Barbara Palvin.

Ekipa, ki je pripravljala reklamo, je za lokacijo izbrala sončno in vetrovno obalo, kjer je Barbara v snemanju uživala, Poglejmo, kaj je o tem povedala sama:

»Tukaj ne snemamo samo reklame za parfum, snemamo reklamo za Acqua di Gioia! Zame ima to tudi velik osebni pomen, saj zares živim življenje, polno radosti. Snemali smo v naravi, zato je vse zelo intimno ... Voda, sonce, veter, pesek ... In menim, da smo ustvarili nekaj posebnega. Elegantnega, ekskluzivnega, čarobnega. Rada imam Giorgia Armanija, saj ženska, kot jo vidi on, vedno izžareva eleganco in moč.«

Za ta videz priporočamo

  • ACQUA di Gioia by Giorgio Armani

  • AIR di Gioia by Giorgio Armani

  • SUN di Gioia by Giorgio Armani

Povezane teme: toaletna voda , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ta dva trenda s festivala New York Fashion Week bosta prevzela tudi mestne ulice

Ne dvomimo, da te bosta navdihnila, hkrati pa tudi pripravila na modne in ličilne trende prihodnjega leta...