Pet načinov do mlajšega videza v 5-minutah

Popolnoma se strinjamo s trditvijo, da je vsaka ženska lepa na svoj način in da je ličilo tu, da poudari njeno naravno lepoto. Vaša izbira je, ali želite videti mlajše in v kolikor je ravno to nekaj, kar vas zanima pri oblikovanju popolnega videza, lahko to naredite v samo nekaj minutah.

1. Lahka podlaga


Čeprav se make-up trendi pogosto menjajo in jih mlajša dekleta pogosteje sprejmejo, za pomlajeni videz svetujemo, da izberete, kar se da, enostavnejše izdelke za ličenje. Pri tem vam bo vsekakor pomagalo to, da se izognete težkim pudrom, ki jih lahko čuvate za posebne priložnosti. Poizkusite L'Oréal Paris True Match tekoči puder in ne bo vam žal.

2. Mladostna pričeska


Zalizani lasje, speti v visok čop, ne samo, da bodo videti urejeno, temveč bodo vplivali tudi na zategovanje kože okrog oči in bodo tako poudarili vaše ličnice. Če ne marate las spetih v čop, je druga možnost neformalna figa na vrhu glave, ki bo omogočila, da vsak vaš outfit izgleda bolj sproščeno.

3. Moč osvetljevalca


Ta make-up čarovnik je neizogiben izdelek pri konturiranju in vam lahko omogoči, da z njim manipulirate tako, da obrazu vrnete sijaj. Lahko ga s prsti počasi nanesete na notranje in zunanje kotičke očes, ravno tako ga lahko zmerno namažete nad ličnicami, da bi vizualno dvignili lica.

4. Nevtralne ustnice


Obdržite vaše šminke temnih barv za resen in vamp videz,  zamenjajte pa jih z nude šminkam ali prozornim sijajem, kot je L'Oréal Paris Infallible Le Gloss v odtenku 201 Champagne Showers. Tako boste dobile navidezno večje in polnejše ustnice, medtem ko je njihova prednost ta, da se boste hitreje pripravile za izhod.

5. Popolnjene obrvi


Ne glede na to, ali so se vaše obrvi naravno zredčile ali je na njihov proces redčenja vplivalo dolgoletno pretirano puljenje, obstaja način, da jim vrnete njihovo mladostno polnost. Tu predvsem mislimo na barvico za obrvi, kot je L'Oreal Brow Artist Xpert, ki v idealnem odtenku in pravilno nanešena daje želeni učinek.

Več preberi na: Pomladi se brez plastičnih operacij: 5 enostavnih načinov, ki te V TRENUTKU pomladijo!

Povezane teme: oči , bleščilo za ustnice , ustnice, nude , anti-aging

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj je set ličil nenadomestljiv izdelek za ličenje

Prišel je čas poletnih dopustov in priprav na potovanje. Vsi se trudimo, da bi spakirali samo najnujnejše in najlažje, vendar pa predvsem ženskam, ne ...