Črna šminka kot tajno orožje za petkove večere

Drznost je veščina, pravijo. Če se sprašuješ, ali si dovolj pogumna, naj mi vprašamo tebe: si upaš nositi črno šminko za ustnice?

Zdaj bi lahko razpravljali o tem, ali je to preveč, ali je črna šminka dovoljena tudi takrat, ko ni noč čarovnic, kaj storiti, če »gothic« stil ni zate in za kakšne priložnosti je sploh primerno nositi črno barvo na ustnicah … Odgovora pa je vselej enak – sledi svojemu občutku. In še bolj preprosto, preizkusi doma in se prepričaj sama.

Črna šminka kot tajno orožje za petkove večere

Samozavest je zagotovo najboljša podlaga črne šminke (samo spomni se Rihanne). Dobra novica pa je, da se črna šminka sklada z vsemi toni kože! Če se opogumiš, ti priporočamo tri najbolj priljubljene make up izvedbe tega ekscentričnega ličila za ustnice.

Little black lipstick

Sama črna šminka je tako močna, da ne potrebuje spremstva drugih ličil. Posebej če so tvoje ustnice po naravi polne, kar šminko naredi še bolj opazno. Povsem dovolj je, da izenačiš ten svojega obraza in ga nežno osenčiš. Temu dodaj goste trepalnice in poudarjene obrvi, da uravnovesiš svoj videz. Presenečena boš, kako elegantno lahko deluje črna šminka, sama sebi pa se boš zdela kot zvezda črno-belih filmov iz časa zlatega Hollywooda. Hkrati je to lahko tvoj navdih za izbiro oblačil, ki bodo pospremila tvoj stil ličenja.

Crna sminka kot tajno orozje za petkove vecere

Črna šminka za Sexy Goth look

Malo srhljivo, a zapeljivo. 😊 Ta zabavni videz zahteva tri nujne elemente: svetel ten, črno šminko in črno obrobljene oči. Izberi obstojno šminko za ustnice, saj črna prav res ni primerna barva za razlivanje po tvojem belem obrazu.

Za nanašanje šminke uporabi temu namenjeni čopič, še prej pa s črtalom lepo uokviri svoje ustnice. Lahko izbereš mat šminko, ali pa na koncu na ustnice nanesi kapljico sijaja – stvar okusa.

Četudi »darkerski« stil ni za tebe, ta stil lahko odlično pospremi nek nevsakdanji trenutek. S takšnimi ličili gre odlično črna čipka, ki jo lahko nadomestiš tudi z nekim drugim seksi oblačilom. O da, nihče te ne bo spregledal.

Crna sminka kot tajno orozje za petkove vecere

Twighlight

Če bi se vendarle raje izognila črni šminki, a ostala znotraj atmosfere »dark« ličenja, ti priporočamo tri izvedbe: vijolično, bordo ali mornarsko modro. Profesionalci svetujejo, da najprej naneseš izbrano šminko za ustnice (vijolično šminko, bordo šminko ali mornarsko modro šminko), zatem pa preko te prve dodaš še tanek sloj črne šminke.

Čeprav pravijo, da se za ta stil najbolje obnesejo mat šminke, ti predlagamo, da preizkusiš tudi »glossy« izvedbo. Naštete barve imajo zagotovo mehkejši učinek, zato so ostala ličila lahko nekoliko bolj poudarjena, vendar brez pretiravanja. Všeč nam je, kako je to izpeljala Gigi Hadid, ki je svoje črno-bordo ustnice pospremila z mačkasto linijo črtala.

Crna sminka kot tajno orozje za petkove vecere

Preberi še: Naredi sama: polne ustnice brez kirurških postopkov

Za ta videz priporočamo

  • NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick - Lolita

    Takojšnje naročilo
  • NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

    Takojšnje naročilo
  • NYX Professional Makeup Full Throttle Lipstick

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, mat, trend , Zimski trendi, Zimski make up, jesenski makeup videz

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Laminacija obrva: Vse, kar ste želeli vedeti

Zadnjih nekaj let se pojavlja vse več postopkov za oblikovanje, poudarjanje in barvanje obrvi, mi pa ti želimo pojasniti, zakaj je najnovejši hit post...